Mennomaaltijden

Mennomaaltijden

Gezellig met elkaar etend raakt men op andere wijze met elkaar in gesprek dan bij een dienst of in een gespreksgroep. Zo wordt de onderlinge band versterkt en leert men elkaar beter kennen. Daarmee vormen de Mennomaaltijden een waardevolle aanvulling op het gemeente-zijn.

Almelo
In Almelo zijn er Mennomaaltijden op de eerste woensdag van de maand gedurende het winterseizoen, in totaal zeven keer. Ze worden al sinds 1990 goed bezocht door gemeenteleden en anderen, zo’n 20 tot 25 personen per keer. De gevarieerde menu’s worden gekookt door verschillende personen en bestaan uit drie gangen met koffie en wat lekkers toe. De prijs is € 5,-.

Het seizoen wordt feestelijk afgesloten met een buffetje door verschillende koks, en met Sinterklaas is er voor iedereen een presentje. Tijdens de maaltijd is er ruimte voor een inspirerend woord door één van de deelnemers.

Meer informatie bij Anke Meier (tel 0546 – 492 733)

Hengelo

In Hengelo verzorgt een werkgroep twee tot drie keer per jaar een Mennomaaltijd in de Tuinzaal van zwembad ’t Tuindorp, Vijverlaan 62. De prijs is € 7,50. Een glaasje vooraf, een voor- en hoofdgerecht  of een hoofdgerecht en een dessert en koffie met wat lekkers.

Daarnaast zijn er in Borne en Almelo enkele pot-luck-lunches of –maaltijden, waarbij ieder wat te eten meeneemt. Altijd weer een verrassing.

Zie de agenda voor locaties, data en aanmeldadressen.